BAR-dichtbij - .:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 60

Account activeren

Iedere inwoner van de gemeente Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk kan gratis gebruikmaken van de dienstverlening van BAR-dichtbij. Activeer uw account en maak direct gebruik van het netwerk van aanbieders, dienstverleners, vrijwilligers en welzijnsorganisaties. BAR-dichtbij helpt.

Na het invullen van uw gegevens ontvangt u een e-mail met een activatielink. Na het klikken op deze link wordt uw account geactiveerd. Op uw persoonlijke pagina op BAR-dichtbij heeft u 24 uur per dag het overzicht van uw lopende aanvragen bij de hand.

 

Vul uw gegevens in en activeer uw account

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen. Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van onze dienstverlening? Activeer dan eerst uw account!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *