BAR-dichtbij - .:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 60

Met spoed zorg nodig?

Als u dringend hulp nodig heeft, kunt u in aanmerking komen voor maximaal twee weken spoedzorg door een geschikte zorgaanbieder. Een aanvraag voor spoedzorg kan door de transferverpleegkundige of huisarts worden ingediend door telefonisch contact op te nemen met BAR-dichtbij via 088 - 426 36 60. BAR-dichtbij is hiervoor 24 uur per dag bereikbaar.

Spoedzorg wordt alleen toegekend aan gezinnen met kleine kinderen en alleenstaanden waar geen netwerk aanwezig is en waar taken niet langer uitgesteld kunnen worden. BAR dichtbij toetst volgens de richtlijnen van de gemeenten of de aanvraag met spoed ingezet dient te worden. Als dit het geval is, wordt de benodigde zorg binnen 24 uur geleverd.

BAR-dichtbij dient de spoedaanvraag in bij de gemeente en binnen 14 dagen komt de klantmanager Wmo op huisbezoek. Deze klantmanager bepaalt of er nog aanvullende zorg nodig is en regelt de beschikking.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen. Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van onze dienstverlening? Activeer dan eerst uw account!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *