BAR-dichtbij - Inloggen:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 60

Boodschappenhulp

Boodschappenhulp

Vergeet wachten bij de kassa of sjouwen met zware boodschappen. Geef uw boodschappenlijst aan een boodschappenhulp. De boodschappen worden op het gewenste moment bij u thuis bezorgd.

Gaat u toch liever zelf naar de winkel maar kunt u daarbij wel een beetje hulp gebruiken? Geen probleem! Wij regelen begeleiding bij het doen van uw boodschappen. Zo kunt u zelf uw boodschappen doen maar laat u het zware tilwerk over aan één van onze dienstverleners.

Aarzel niet langer en schakel vandaag nog onze boodschappenservice in! 

Wat doet een boodschappenhulp:

  • Boodschappen doen
  • Boodschappen uitpakken

Onze extra diensten zijn toegankelijk voor iedere inwoner van de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. De minimale afname voor onze boodschappenservice is één uur.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen. Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van onze dienstverlening? Activeer dan eerst uw account!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *