BAR-dichtbij - .:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 60

Uw wijk

In uw wijk bent u thuis, in uw vertrouwde omgeving. Als bewoner van onze gemeente heeft u toegang tot een uitgebreid netwerk van betrouwbare dienstverleners en enthousiaste vrijwilligers. Ook bent u continu op de hoogte van alle georganiseerde activiteiten in uw wijk.

Item 4 - Laptop

De zorg verandert, Barendrecht verandert mee

Barendrecht is een middelgrote gemeente met alle voorzieningen van de grote stad om de hoek, maar ook de voordelen van een groene, gemoedelijke en levendige gemeenschap. In Barendrecht is het goed wonen, in een veilige, schone en groene leefomgeving.

Bel mij terug

De zorg verandert, Albrandswaard verandert mee

Albrandswaard is de ‘groene long’ van een verstedelijkte regio. Nergens aan de zuidrand van de Stadsregio Rotterdam ligt een agrarisch landschap op zo’n korte afstand van het Rotterdamse centrum, goed ontsloten door metro en autosnelwegen.

Bel mij terug

De zorg verandert, Ridderkerk verandert mee

Ridderkerk is een aantrekkelijke gemeente om in te wonen en te leven. De gemeente ligt in de luwte van de grote stad, waardoor het een relatief groene, rustige gemeente is. Ondanks de rust die Ridderkerk uitstraalt, valt er altijd wel wat te beleven.

Wij hebben voor u in kaart gebracht welke activiteiten er in uw wijk worden georganiseerd en van welke hulp en ondersteuning u gebruik kunt maken. Voor meer hulp en ondersteuning bij u in de buurt kunt u de Sociale Kaart Ridderkerk raadplegen.

Meer informatie

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen. Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van onze dienstverlening? Activeer dan eerst uw account!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *