BAR-dichtbij - Inloggen:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 60

Voorzieningen Wmo

U heeft van uw gemeente een Wmo-beschikking ontvangen voor een Maatwerkvoorziening of Algemene Voorziening (kortingsregeling). Selecteer hieronder het soort voorziening waar u recht op heeft, bekijk uw mogelijkheden en vind samen met BAR-dichtbij geschikte hulp.

Maatwerkvoorziening schoonmaak Maatwerkvoorziening schoonmaak

U heeft op basis van de Wmo een indicatie ontvangen voor de Maatwerkvoorziening schoonmaak. BAR-dichtbij helpt u bij het vinden van een geschikte aanbieder.

Bekijk uw mogelijkheden
Maatwerkvoorziening Persoonlijke Dienstverlening Maatwerkvoorziening Persoonlijke Dienstverlening

U heeft op basis van de Wmo een indicatie ontvangen voor de Maatwerkvoorziening Persoonlijke Dienstverlening. Samen met BAR-dichtbij vindt u geschikte hulp.

Bekijk uw mogelijkheden
Kortingsregeling algemene voorziening schoonmaak Kortingsregeling algemene voorziening schoonmaak

Op basis van de Wmo kunt u gebruikmaken van de Kortingsregeling algemene voorziening schoonmaak. Kies zelf een geschikte aanbieder voor huishoudelijke hulp.

Bekijk uw mogelijkheden
Kortingsregeling: Respijtzorg Kortingsregeling: Respijtzorg

U kunt op basis van de Wmo gebruikmaken van de kortingsregeling Respijtzorg voor Hulp bij het huishouden. Hiermee kunt u uw mantelzorger in diverse werkzaamheden ontlasten.

Bekijk uw mogelijkheden
Kortingsregeling: Verhuizen Kortingsregeling: Verhuizen

Op basis van de Wmo kunt u gebruikmaken van de Verhuisregeling. Samen met BAR-dichtbij vindt u snel en gemakkelijk passende hulp voor uw verhuizing.

Bekijk uw mogelijkheden

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen. Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van onze dienstverlening? Activeer dan eerst uw account!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *