BAR-dichtbij - .:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 60

Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

Het schoonmaken en schoon houden van uw woning is een zware lichamelijke klus. Een huishoudelijke hulp kan de persoon die u mantelzorg verleent ontlasten. Via BAR-dichtbij bent u verzekerd van een ervaren, professionele aanbieder.

Via BAR-dichtbij regelt u gemakkelijk en snel een ervaren hulp die uw mantelzorger ondersteunt in diverse taken. Door het tijdelijk overnemen van huishoudelijke werkzaamheden kan uw mantelzorger zich richten op belangrijkere zaken, namelijk de zorg voor u.

Een huishoudelijke hulp wordt vergoed vanuit uw persoonsvolgende budget. Het persoonsvolgend budget geldt voor vier weken en kan eens per kalenderjaar gebruikt worden. De vier weken hoeven niet aaneensluitend te zijn.  

Voer aan de rechterkant uw postcode in en selecteer de gewenste uitvoerdatum. U kiest zelf een geschikte aanbieder.

Resultaten Schoonmaakvoorziening

  • Schoon huis
  • Leefbaar huis
  • Maaltijdvoorziening
  • Schone kleding

Binnen bovenstaande resultaten gaan we op zoek naar passende ondersteuning. Denk hierbij aan hulp in het huishouden of iemand die komt wassen en/of strijken. Maar ook een maaltijdenservice of iemand die u komt helpen met koken kan worden ingezet.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen. Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van onze dienstverlening? Activeer dan eerst uw account!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *