BAR-dichtbij - .:

Inloggen Wachtwoord aanvragen
Bel met onze klantadviseurs: 088 - 426 36 60

Dienstverlening aan Huis

Dienstverlening aan Huis

U heeft een Wmo-beschikking ontvangen voor de Voorziening Persoonlijke dienstverlening op basis van Dienstverlening aan Huis. BAR-dichtbij helpt u graag bij het vinden van de juiste dienstverlener.

Een schoon huis, een goede maaltijd, tijdelijke opvang voor uw kinderen en schone en draagbare kleding. Het kan allemaal bijdragen aan een prettiger leven. De gemeente heeft u een Wmo-beschikking gegeven voor de voorziening Persoonlijke dienstverlening. Via BAR-dichtbij komt u snel in contact met een dienstverlener aan huis die u de juiste ondersteuning biedt.

Heeft u dringend hulp nodig? Bekijk hier wat u moet doen.

Resultaten Voorziening Persoonlijke dienstverlening:

  • Schoon en leefbaar huis
  • Schone kleding
  • Maaltijdvoorziening
  • Zorg voor kinderen

Binnen bovenstaande resultaten gaan we op zoek naar passende ondersteuning. Denk hierbij aan hulp in het huishouden of iemand die komt wassen en/of strijken. Maar ook iemand die u komt helpen met koken of een maaltijdenservice kan worden ingezet om de resultaten binnen de schoonmaakvoorziening te behalen.

Bel mij terug

Vul hieronder uw naam, telefoonnummer en eventuele toelichting in. De mogelijkheid om u direct terug te bellen is beschikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 17.30 uur. Vult u buiten deze tijden dit formulier in, dan bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.

Velden met een (*) zijn verplicht

Ik heb een klacht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Stuur een bericht

U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Velden met een (*) zijn verplicht

Wachtwoord aanvragen

U wilt een (nieuw) wachtwoord aanvragen. Vul hieronder het e-mailadres in dat bij ons bekend is. Wij zullen u dan een wachtwoord per e-mail toesturen. U kunt direct met dit wachtwoord inloggen. Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van onze dienstverlening? Activeer dan eerst uw account!

Velden met een (*) zijn verplicht
E-mailadres: *